Maak een nieuw ticket aan.

LET OP: Microsoldeerklussen worden maandag 1 juli weer opgepakt voor reparatie (ivm vakantie van 17-06-2019 tot 01-07-2019)

Alle reguliere reparaties worden gewoon uitgevoerd. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen TEL:0519760026

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hieronder kunt u inloggen om een nieuw ticket aan te maken.

Heeft u nog geen wachtwoord? Dan kunt u hierboven elk gewenst wachtwoord intypen.